La botiga de referència de la moda amb segell independent de Barcelona nascuda de l’aliança entre els dissenyadors Josep Abril, Miriam Ponsa i Txell Miras obre les portes amb un Design Market que reunirà dissenyadors i marques de referència del món del disseny.

La nova aposta de NU#02 presenta una acurada selecció d’artistes i dissenyadors que comparteixen l’excel·lència creativa i el compromís amb la producció ètica tant a nivell social com mediambiental. L’art i la moda es fusionen en un sol espai que recull creadors com Mariscal, Teixidors, Nunua, Toru.Barcelona, Lubochka, Sandra Llusà, Jordi Canudas, Bravanariz, Message in the bottle, Octàgon Design i Lagranja Design, en la primera edició del Design Market de NU#02.
L’artista polifacètic reconegut internacionalment, Javier Mariscal, portarà el seu particular univers vital, ple d’històries, personatges presentant la seva col·lecció de dibuixos sobre ceràmiques pintades amb pinzells japonesos.

Com a exponents de la Xarxa d’Economia Social destaquen NUNUA, una empresa d’economia social i solidària, vinculada a Maresmon que treballa per inserir dones laboralment a través del saber fer artesà i de la creació de complements únics i singulars, i Teixidors, que per la seva banda, treballa amb persones amb risc d’exclusió social amb la creació de roba per la llar i accessoris de moda en llana 100% ecològica, lli i teixits naturals treballats artesanalment.

Hi haurà espai pel disseny d’interiors amb firmes consolidades com la de Jordi Canudas que dissenya objectes experimentals que són exhibits internacionalment, entre altres, al MoMA i al Museu del Disseny Die Neue Sammlung de Munich, i també per a noves propostes com Toru.Barcelona, una jove empresa d’artesania que produeix localment i amb pell d’alta qualitat mobles exquisits dissenyats per J. Ribaudí.

Peces de Jordi Canudas, Toru, Teixidors i Message in the bottle

També hi seran presents les joies úniques delicadament fetes a mà que capten la bellesa del silenci i les formes orgàniques de la natura de Sandra Llusà, les bosses de mà i complements de pell de Lubochka dissenyats i cosits a mà per la dissenyadora artesana Olga Dubovik. Bravanariz, per la seva part, portarà els seus paisatges aromàtics capturats en fragàncies que esdevenen viatges olfactius. Els més petits també tindran peces pensades exclusivament per ells de la mà de Message in the bottle, que ofereix la possibilitat de transmetre un missatge original amb una col·lecció per a nounats inspirada en records i vivències i amb tons suaus i mediterranis.

Octàgon Design presentarà els seus productes de papereria i organització creats i produïts a Barcelona que es caracteritzen pel seu disseny net i funcional i amb missatges sorprenents. Finalment, Lagranja Design, un estudi multidisciplinar on es dissenyen tant objectes com espais, portarà la seva tassa cafè, dissenyada per ajudar a dominar l’art del cafè italià trobant sempre la mesura exacta del cafè ristretto i l’espresso.

Ubicada en un antic magatzem de material elèctric de 260m², al C. València 229, NU#02 és una botiga nua que respecta l’esperit de l’espai original conservant la seva estructura amb tots l’encant i alguna impuresa. Resulta l’espai idoni perquè hi convisquin les col·leccions de moda dels dissenyadors impulsors del projecte conjuntament amb altres productes de disseny de proximitat i de gran qualitat.

Per això, l’espai ja compta amb altres marques independents i ofereix de manera permanent les bosses de mà i complements de Cristina Corres, les sabates del dissenyador menorquí Pep Monjo, les peces de disseny industrial d’Aparentment i els mobles metàl·lics de Jonathan Singleton ‘Sig’, les fragàncies de Clement-B World i les joies de Uia. Totes elles comparteixen un ferm compromís social i mediambiental.

El Design Market obre les portes aquest dilluns 9 de desembre fins el 9 de gener i serà el lloc on tots els amants del disseny trobaran productes únics, atemporals i irrepetibles fets amb materials d’alta qualitat.

pic by instagram.com/jsaragossa

Foto (c) Jordi Saragossa

Written by 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*