ELDORADO FREERIDE es desvincula del FREERIDE WORLD TOUR havent consolidat Ordino Arcalís i Andorra com a parada fixa del circuit. Ens apartem de les estrelles i competició forçats pels directius de l’estació, però seguim creient que el FREERIDE és molt més que marketing i diners: ¡Per a nosaltres es PURA PASSIÓ!

Les temporades passen, la neu cobreix les muntanyes i el desgel mostra les valls despullades on vam dibuixar línies impossibles. Ja fa més de dues dècades d’ELDORADO FREERIDE al Pirineu on hem evolucionat amb un esport, que sempre hem estimat i promocionat.

Vam començar modestament el segle passat fins a arribar a formar part del circ del FREERIDE WORLD TOUR. Però tan sols era això, un circ que ens va allunyar de les nostres arrels per la pressió que suposava.

ELDORADO FREERIDE es desvincula del FREERIDE WORLD TOUR havent consolidat a Ordino Arcalís i Andorra com parada fixa del circuit. Ens apartem de les estrelles i la competició forçats pels directius de l’estació. Aquestes últimes edicions han desembocat en situacions ridícules per la falta d’empatia arribant a situacions extremes i a un punt de no retorn amb la finalitat de prescindir de la nostra gestió.

Però no tot es culpa dels demès, hem de fer autocrítica i assumir responsabilitats per algunes males decisions preses en moments determinats.

L’any 2013 vam arrancar la competició junior per a formar a joves talents. Finalitzada l’etapa de EDF FWQ4* l’any 2014 i per a deixar pas al FWT, vam crear un circuit fixe per a JUNIORS als Pirineus per apropar-nos també a les estacions d’esquí (algunes poc participatives) amb la finalitat de promocionar el freeride de formació, promovent l’ensenyança de valors i respecte a
l’alta muntanya.

Aprofitem aquesta nota per agrair, però també per demanar excuses quan no hem pogut estar a l’alçada a familiars, entrenadors i evidentment, a tots els participants que s’han fet grans i que hem tingut la satisfacció de conèixer i veure de primera mà la seva evolució. Mai hem deixat d’esforçar-nos i comprometre’ns en aquest apassionat projecte.

ELDORADO FREERIDE tornarà als seus orígens i ens aferrem decididament per la formació de joves talents. Es per aquest motiu, i sense ressentiment, amb una maleta plena de fites, èxits i creixement tant a nivell personal com professional, què tornarem als inicis que vam començar ara fa 22 anys a iniciar una aventura de la que ens en sentim extremadament orgullosos.
Les arrels del FREERIDE més pur seguiran, una temporada més, creixent al cor del Pirineu. Iniciarem la temporada de formació per a els joves freeriders amb un objectiu clar i per continuar
fent escola, per a inculcar i conscienciar a tots els participants sobre la seguretat en la neu, la
tècnica del freeride i preparar-los per a participar en competicions. Competicions fora dels
Pirineus ja que no existeix cap altre estació que ofereixi la total activitat de formació en freeride.

L’essència serà la mateixa que somiàvem ja fa 22 anys: compartir bons moments, sensacions i valors, però sense pressió.

¡Una autèntica escola de FREERIDE que en 2020 serà per a joves de 12 a 16 anys! Salut i FREERIDE!

Written by 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*