L’aventura de la Transcontinental que Enric Burgstaller va inciar el passat divendres 28 de juliol a les 22:00 a Geraardsbergen segueix en marxa. Burgstaller va partir de la ciutat belga amb l’objectiu d’arribar a Meteora (Grècia) en menys de 15 dies pedalant un total de 4.000 kilòmetres i ja ha assolit el primer Check point situal al castell de Swabia (Alemanya).

La Transcontinental és una marxa ciclista de ruta lliure on els participants han de passar per quatre punts de control. Enric Burgstaller ha superat el primer amb un estret marge de 28 minuts respecte al tall de control després d’haver fet més de 700 kilòmetrs, i ja es dirigeix cap al segon, situat al Monte Grappa a Semonzo (Itàlia). El límit horari per a fer els 575 kilòmetres que separen els dos punts de control venç dimecres 33 de juliol a les 17:00.

Enric Burgstaller pedala amb normalitat i està gaudint molt l’aventura encoratjat per família i amics. Entre el munt d’anècdotes viscudes en aquestes primeres jornades explica que la gent el desperta mentre dorm per saber si es troba en bones condicions, que alguns ciclistes l’han acompanyat i li han mostrat la seva admiració en ruta i que a Alemanya, com que no hi ha fonts al carrer, demana aigua a les cases on li han servit aigua amb gas.

Dimarts 1 d’agost a les 19:30, la botiga de bicicletes Bike & Pons de Manresa (Cr. de la Pau, 9) organitza una trobada de suport on es repassarà el track que seguirà i es farà una videoconferència amb Enric Burgstaller, a banda d’ingesta massiva de cervesa.

Seguiment en directe d’Enric Burgstaller

Written by 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*