Enric Burgstaller ha arribat aquesta tarda al Monte Grappa i ha pogut superar el Check Point 2 de la Transcontinental. L’aventura que Enric Burgstaller va inciar el passat 28 de juliol a Geraardsbergen i que l’ha de dur a Meteora després de completar 4.000 kilòmetres en bicicleta agafa volada, i el ciclista ja ha superat dos dels quatre punts de control.

Després d’arribar al primer Check point situal al castell de Swabia (Alemanya) amb un irrisori marge de 28 minuts, Burgstaller va posar la directa en el sector alpí i després de visitar alemanya i Àustria per endinsar-se a la serralada dels Alps, ha assolit el peu del Monte Grappa amb un marge de 3 hores sobre el temps de tall. En el moment de fer control, des de l’organització han convidat a Burgstaller a una dutxa i ¡, evidentment, no l’ha pogut refusar. Amb el mallot, el culot i la gorra amb el pitrall, l’aventurer hauria pogut assortir de sal les amanides de tot un restaurant tan sols gratant el teixit.

En la vessant pròpiament esportiva, cal remarcar que el darrer port, la pujada al temut Monte Grappa, és un dels ascensos qualificats de mítics pel pilot professional ja que salva gairebé 1.500 metres en 19 kilòmetres, el que equivaldria al triple Casot sense descensos. Una pujada duríssima on confessa haver vist llumetes i haver patit varis defalliments,  però que era d’una bellesa excepcional.

La següent etapa ha de dur a Burgstaller fins a High Tatras (Eslovàquia), on hauria d’arribar abans de diumenge 6 d’agost a les 16:00. Per davant 950 kilòmetres amb constants desnivells que l’han d’acostar al somni de superar la Transcontinental.

A hores d’ara Enric Burgstaller descansa sota un pruner però s’ha quedat sense tabac i ha preferit no segui fins al següent pub per por a emmerdar-se, ja que demà l’espera una llarga jornada de pedals.

Track 3a etapa Enric Burgstaller
Seguiment en directe d’Enric Burgstaller

Written by 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*