L’empresa igualadina FOURFACTORS es fa un lloc entre els productors de roba esportiva gràcies al seu disseny i producció local amb el segell Catalunya. L’ànima i l’esperit de FOURFACTORS la situa com la marca preferida entre els esportistes compromesos amb el territori gràcies als seus espectaculars dissenys i a la concentració del procés productiu a la comarca de l’Anoia sota el lema: el nostre esperit outdoor la nostra  raó de ser.

La roba esportiva de col·lecció amb els quatre colors característics de la marca  -groc, verd, vermell i blau- es pot veure en esportistes d’arreu del país i són un dels trets diferencials de FOURFACTORS. L’especialització en roba esportiva d’alta qualitat per a tot tipus d’esports a l’aire lliure també ha fet de FOURFACTORS una marca de referència entre clubs i esportistes que vulguin diferenciar-se de la resta gràcies a la personalització de les seves equipacions.

Els valors són un dels atributs fonamentals de FOURFACTORS i a banda de la clara vocació outdoor de la marca encarada principalment a esports a l’aire lliure com la BTT, el triatló o les curses a peu, FOURFACTORS sempre s’ha caracteritzat per ser una empresa compromesa a nivell local.

La nau on té la seu, concentra el disseny i la producció de cadascuna de les peces que es poden adquirir a través de l’eshop o bé en les comandes de roba personalitzada per a clubs, associacions i esportistes en general.

Els colors són la carta de presentació de FOURFACTORS però l’estratègia gira al voltant d’afegir valor a la marca en termes de sentiment i pertinença així com en la responsabilitat social corporativa. Una marca compromesa és l’orgull de qui la llueix.

El compromís de FOURFACTORS amb el segell de qualitat Catalunya va molt més enllà de produir a Igualada ja que dona suport a nombrosos esportistes que intenten fer-se un nom en el seu àmbit, com és el cas del triatleta d’elit Xavier Jové, que acumula multitud de victòries a nivell internacional arreu del món.

L’arrelament al país és un dels pilars de FOURFACTORS així com el respecte a causes solidàries on l’empresa col·labora com a patrocinador tècnic per amb associacions sense afany de lucre, respectant els principis de la responsabilitat social corporativa.

Written by 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*