L’acte tindrà lloc dissabte a les 11:30 a la plaça de l’Església de Rajadell

La presentació de Xavier Garcia i Llamas com a alcaldable d’Esquerra a Rajadell comptarà amb la instal·lació artística ”Mai podran empresonar les idees” que la dissenyadora Manresa Miriam Ponsa va mostrar recentment a la seva desfilada La ruta de la seda a la 080 Barcelona Fashion. L’acte serà a les dissabte a les 11:30 a la plaça de l’Església de Rajadell.

L’inici del judici contra els presos polítics representa un punt d’inflexió en la lluita contra la repressió i des de la secció local d’Esquerra a Rajadell es vol visibilitzar la solidaritat amb els presos i exiliats en la presentació del seu candidat. L’empatia de Xavi Garcia i Llamas i tot el seu equip cap als represaliats de l’Estat és màxima i amb aquest gest es vol donar suport i força als qui pateixen aquesta injusta persecució.

La instal·lació artística ”Mai podran empresonar les idees” que Miriam Ponsa va utilitzar en la seva desfilada La ruta de la seda a la 080 Barcelona Fashion de la setmana passada, on va reservar 18 cadires grogues amb el nom dels presos polítics i els exiliats al costat de la passarel·la, ha estat lloada per bona part de la societat catalana i alhora ha aixecat molta polseguera entre els mitjans de comunicació espanyols. L’artista manresa té una llarga i fructífera carrera en el món de la moda i és públic el seu posicionament en favor del dret a decidir i la creació de la República catalana. Totes les seves col·leccions tenen ànima i algunes, com “La ruta de la sal” inspirada en el moviment impulsat per Gandhi a l’Índia, reivindiquen el pacifisme com a punt clau de les causes justes.

Written by 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*