La VIII edició de la cursa coincideix amb la XI Fira de Nadal del municipi – PROGRAMA

Santa Maria de Martorelles ja es prepara per una Neorural molt especial. Convertida en una de les cites ineludibles del calendari de trail català, el clàssic recorregut de dents de serra on les pistes enllacen corriols està espectacular gràcies a les pluges de les darreres setmanes. El circuit manté l’essència amb continus canvis de direcció i constants desnivells que la fan realment dura.

La Neorural arriba a la vuitena edició reconeguda com a una de les cites més dures del país gràcies als temuts corriols de la Serralada Litoral. Un recorregut amb constants canvis de terreny que acumula gairebé 2.000 metres de desnivell positiu en poc menys de 30 kilòmetres, i que és tot un desafiament per a molts participants. Gairebé el 95% del circuit és per corriol, fet que converteix la Neorural en una de les curses indispensables pels fanàtics de la muntanya.

La sortida i l’arribada de la Neorural és a la pista poliesportiva de Santa Maria de Martorelles, a 250 metres sobre el nivell del mar i que arriba només als 485 metres d’altitud al punt més alt del circuit. Tant els participants com els acompanyants, a banda de gaudir de la cursa, podran viure la XI Fira de Nadal de Santa Maria de Martorelles amb activitats per a tothom.

Entre els inscrits cal destacar els bessons Prat, que corren a casa i coneixen de memòria cada metre de terreny, així com a Aleix Cunillera, un dels fixes de la cursa. En l’apartat femení destaca la participació de Mesi Arcos, triple guanyadora de la prova, així com la de la campiona de Catalunya d’Ultres Marta Muixí, i la sempre ràpida Eva Montero.

La Neorural compta amb el suport d’Amazon, Coca-Cola, Celler de Can Roda, Altayo Ros Carnissers, Pescados krlos Huelva, MGS Seguros, OXD, Moritz, Llet Nostra, Prat Forn i Pastisseria, Solde, Taqui Distribució, Adela Centrè d’Estètica, Casa Tió, Fruites Alfonso, Polseres Candela, Nutrianima, Haribo, Mútua Mollet, Generali Assegurances, Flexor Sport, Tuga Active Wear, KH7, Yogitea organic, Alchemlife, Bankia, Stetic Art La Llagosta, Natura Esencial, i és molt més que una cursa per a Santa Maria de Martorelles. És la culminació de mesos d’esforços i de coordinació entre organitzadors, veïns, voluntaris, col·laboradors ADF i l’Ajuntament de Santa Maria de Martorelles per organitzar una gran festa esportiva i donar a conèixer la bonica vila de Santa Maria de Martorelles entre els fanàtics que corren per muntanya.

Written by 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*