La Neorural torna diumenge a Santa Maria de Martorelles convertida en una de les curses clàssiques de final d’any amb un nou recorregut més exigent i convertida, per a molts, en un autèntic desafiament. Un circuit millorat, amb nous corriols que van ser oblidats i que s’han  restaurat a cop de falç i matxet, farà les delícies dels corredors de muntanya més salvatges.

La gran festa de les curses de muntanya arriba a la sisena edició consolidada entre les més dures del país gràcies als temuts corriols de la Serralada Litoral. Un recorregut amb constants canvis de terreny que acumula fins a 1750 metres de desnivell positiu en tan sols 29 kilòmetres, promet destruir als més valents. Gairebé el 90% del recorregut és per corriol, fet que converteix la Neorural en una de les curses indispensables pels fanàtics de la muntanya.

La sortida i l’arribada de la Neorural és a la pista poliesportiva de Santa Maria de Martorelles, a 250 metres sobre el nivell del mar i que arriba només als 485 metres d’altitud al punt més alt del circuit. Enmig una dotzena de pujades i baixades posaran a prova la musculatura dels 300 atletes participants.

Entre els inscrits cal destacar els bessons Prat, que corren a casa i coneixen de memòria cada metre de terreny, el mític Jaume Folguera, el navarrès resident a Sant Celoni Dani Aguirre, campió de la Copa d’Espanya d’Ultres FEDME 2015, o el minimalista Esteve Boix. En l’apartat femení destaca la participació d’Eli Gordón, campiona d’Espanya de Curses de Muntanya FEDME i que enguany ha vençut en diverses proves internacionals, així com la garrotxina Mila Duran. L’Inverse Teams també ha confirmat la seva participació  amb alguns dels seus atletes més destacats.

La Neorural compta amb el suport de Moritz, Aneto, Miquelrius, Coca Cola, GU, OXD, Ríos Running les Franqueses, Solde i els vins de Can Roda i és molt més que una cursa per a Santa Maria de Martorelles. És la culminació de mesos d’esforços i de coordinació entre organitzadors, veïns, voluntaris, col·laboradors ADF i l’Ajuntament de Santa Maria de Martorelles per organitzar una gran festa esportiva i donar a conèixer la bonica vila de  Santa Maria de Martorelles entre els fanàtics que corren per muntanya.

Written by 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*