Xavier Garcia i el seu equip desgranen la proposta d’ERC Rajadell amb els serveis a les persones com a eix vertebrador en una gran arrossada popular

Esquerra Rajadell ha presentat el seu programa electoral en un acte central que ha comptat amb més d’una seixantena de veïns que han volgut escoltar de primera mà les propostes de Xavier Garcia i el seu equip per convertir Rajadell en un municipi republicà. La Sala del nucli antic de Rajadell ha estat l’escenari de la presentació del programa electoral d’ERC Rajadell, on ha quedat palès l’esperit de canvi i el gir a l’esquerra que volen impulsar els republicans posant a les persones sota el focus de les polítiques municipals.

Xavier Garcia, alcaldable de la formació, jove i amb estudis superiors, representa la regeneració de la política municipal de Rajadell. L’Ajuntament de Rajadell ha estat encapçalat els darrers 28 anys pel convergent Joan Costa, i des d’Esquerra es vol prioritzar les polítiques socials al municipi, sobretot al contrastar que en el darrer pressupost executat tan sols poc més del 5% de la despesa es va destinar a serveis socials, cultura, medi ambient i ensenyament.

Les polítiques que proposa Esquerra Rajadell estan emmarcades en un pla estratègic traçat per Xavier Garcia per treballar de cara a posicionar el municipi com un referent social el 2040. L’envelliment de la població de Rajadell, per sobre de la mitjana de la comarca, unit a la dispersió dels habitants del poble, preocupa a l’equip d’ERC que posarà en marxa una plataforma de Serveis totalment personalitzada i encarada a persones de més de 65 anys, on es donarà resposta real a les necessitats existents. Desde aquesta oficina es portaran a terme activitats, tallers i xerrades per cohesionar aquest col·lectiu i fer-lo cada vegada més actiu i participatiu amb l’objectiu d’acabar creant un espai de servei integral per a la gent gran.

L’oci i la formació de joves i infants també és una altre de les apostes destacades amb la creació de punts de trobada que els permetin estar al municipi, més activitats dinamitzades en col·laboració amb el Consell comarcal del Bages, la creació d’una escola de Trail per a infants i la possibilitat de viatjar d’intercanvi a aprendre anglès fruit de l’agermanament amb pobles anglòfons.

L’ajuntament que visualitza és un consistori, obert, transparent, participatiu i en constant contacte amb els veïns perquè el poble i la seva gent és la seva raó de ser. Així mateix, la sensibilitat vers el medi ambient i la sostenibilitat també és un dels punts forts del programa de Xavier Garcia, gràcies a ajuts destinats als qui vulguin millorar l’eficiència energètica de la seva llar.

La jornada ha acabat amb la la visita de tots els membres de la secció local d’Esquerra Rajadell als veïns de Monistrolet en motiu de la festa major del nucli.
PROGRAMA ELECTORAL ESQUERRA RAJADELL

Written by 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*