L’EQUIP MANRESÀ COLLBAIX CELLER EL MOLÍ-BIKE & PONS PRENDRÀ PART A LA GAES TITAN DESERT BY GARMIN

25-04-2017

Set ciclistes participaran a la cursa per etapes de BTT més important del món amb el repte de superar 6 jornades i més de 600 quilòmetres al Marroc

Cada esport té les seves proves mítiques que són les que forgen l’ideal dels aficionats. En BTT el repte que tot ciclista ha d’afrontar, i pel que molts es preparen, és el d’acabar la GAES Titan Desert by Garmin. L’equip manresà Collbaix Celler el Molí-Bike & Pons disputarà al nord del Marroc del 30 d’abril al 5 de maig la que per a molts és la prova per etapes més dura en bicicleta de muntanya.

El Collbaix Celler el Molí-Bike & Pons porta a la sortida de Maadid a cinc nois i dues noies que aspiren a completar la  GAES Titan Desert by Garmin. De tots ells, tan sols David Pons, que afronta la seva tercera participació a la Titan, sap el que és pedalar pel desert. Segons Pons “la Titan Desert és una aventura especial que t’atrapa. La bicicleta és màgica però pedalar per les dunes del Marroc és una sensació indescriptible, és pura felicitat”. Marta Navarro és la integrant més jove de l’equip i amb 32 anys, i després de tota la vida lligada a l’esport, afronta un dels seus desafiaments esportius més importants. La manresana se sent “amb molta força i amb una gran motivació. M’he preparat a consciència i confio en que els entrenaments d’aquests mesos donin els seus fruits la setmana vinent”. La Titan Desert d’enguany la formen 6 jornades de 105, 106, 104, 103, 143 i 51 kilòmetres, la més llarga de les quals serà etapa marató on els participants hauran de dur a sobre tot el necessari per a superar el dia i passar la nit.

La resta de l’equip el formen ciclistes de llarga trajectòria i amb experiència en competicions per etapes com són Sílvia Pociello,  Ivan Domínguez, David Serra, Ramon Jurado i Eric Olivé. La iniciativa de formar un equip per a la GAES Titan Desert by Garmin va ser de Jordi Catllà, de Collbaix Celler el Molí, que ha trobat en Bike & Pons el soci perfecte per a promocionar els seus productes ecològics i de proximitat tant valorats tant a la comarca com a la resta del país. Catllà és un apassionat del ciclisme i veu l’equip “amb moltes ganes i una il·lusió tremenda. Aquest equip per a nosaltres és la culminació de tres anys de relació d’amistat amb el David Pons, on els dos primers van ser a l’aventura i a veure-les venir, però aquest any tot ha estat planificat de manera ordenada formant un grup humà excel·lent. L’objectiu és molt clar, que acabin tots, que ho gaudeixin i que s’emportin un molt bon record d’aquesta aventura. Per a nosaltres això és el més important, independenment de la classificació”.

Written by 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*