Amb l’espectacular final de temporada 2017 viscut a Limone encara molt present i amb el 2018 ja a l’horitzó, la International Skyrunning Federation ha presentat el calendari pel pròxim curs i l’SkyRace Comapedrosa seguirà formant part de les Sky Classics. El 29 de juliol és la data escollida per reunir a Arinsal a tot l’elit mundial de l’Skyrunning.

L’SkyRace Comapedrosa tornarà a alinear-se amb les millors curses del món en la disciplina més espectacular per tercer any consecutiu, i situarà a Andorra i al Comú de la Massana en el millor dels escenaris dels esports de muntanya. Si el 2017 ja va ser la prova amb millor participació del circuit, en l’edició de 2018 el nivell augmentarà ja que amb la nova normativa de l’ISF, l’SkyRace Comapedrosa serà de les qualificades com a Bonus race, i atorgarà un 50% de puntuació extra.

El recorregut de l’SkyRace Comapedrosa serà el mateix que va veure la victòria de Jan Margarit i Sheila Avilés i que, amb els seus 21 quilòmetres i 2.300 metres de desnivell positiu, és un dels més durs i alhora bells del món. El Parc Nacional de les Valls del Comapedrosa és un paradís pels aficionats a l’Skyrunning gràcies als seus impressionants desnivells, el seu tipus de terreny variat i, sobretot, pel mític ascens al Comapedrosa de 2943 metres. El programa de l’SkyRace Comapedrosa inclourà, un any més, l’opció d’iniciació amb l’SkyRace Arinsal de 15 quilòmetres i 1.4515 metres de desnivell positiu.

La temporada d’Skyrunning queda lluny però és moment de fixar els objectius per al proper any. Córrer amb els millors i en el millor dels escenaris és possible a l’SkyRace Comapedrosa.

Foto (c) Jordi Saragossa

Written by 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*