ELDORADO FREERIDE JUNIOR TOUR FJT 2018 comptarà amb MaiPor Comunicació com a agència de comunicació oficial al llarg de tota la temporada. Coincidint amb el XX aniversari de la creació d’ELDORADO FREERIDE, la temporada 2017-2018 serà la de la consolidació del circuit ELDORADO FREERIDE JUNIOR que té, com a màxim objectiu, el d’educar i formar els futurs freeriders professionals.

L’acord entre ELDORADO FREERIDE JUNIOR i MaiPor Comunicació inclou l’elaboració i difusió de notes de premsa del circuit, amb especial èmfasi a les comunicacions prèvies de cada prova i de resultats, cobertura en directe de la competició a través de les xarxes socials i difusió als mitjans especialitzats de tot el material gràfic i audiovisual.

El freeride és un esport en constant creixement i evolució i que any rere any suma adeptes i espectadors arreu del món. La bellesa de l’entorn on es disputa sumada a les habilitats dels riders el fan un esport extremadament espectacular. ELDORADO FREERIDE JUNIOR és l’escola que ha d’esdevenir la passarel·la per a arribar a participar al circuit Pro-Am i disputar el FREERIDE WORLD TOUR.

ELDORADO FREERIDE JUNIOR 2018 és l’únic circuit de freeride dels Pirineus i constarà de 5 competicions on hi participaran joves d’entre 14 i 18 anys en les modalitats d’esquí i snowboard, on a banda de l’apartat competitiu, hi haurà un espai per a la convivència entre els riders i la formació a nivell de material com de l’estat de la neu i la interpretació dels mapes meteorològics.

El calendari de 2018 d’ELDORADO FREERIDE JUNIOR tindrà les següents proves on es competirà per la victòria individual a cada estació, la victòria general en el circuit i la victòria en el Campionat d’Espanya:

  • Boí Taüll – 20 i 21 de gener de 2018
  • Baqueira Beret – 27 i 28 de gener de 2018
  • Cerler – 10 i 11 de febrer de 2018
  • Formigal-Panticosa – 24 i 25 de febrer de 2018
  • Vallnord-Ordino Arcalís – 3 i 4 de març de 2018

http://www.eldoradofreeride.com/junior


Download the PDF file .


Written by 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*