Llicenciada en Periodisme per la UAB (2006)

Actualment responsable de comunicació i màrqueting online a Miriam Ponsa i de la comunicació de curses a peu d’Ocisport. Anteriorment va ser la tècnica de comunicació de la Mesa per a la Diversitat en l’Audiovisual durant quatre anys i va rebre la beca d’Innovació en Social Media (SM) a Control Arms en el marc de la Conferència Diplomàtica a les Nacions Unides del Tractat Internacional sobre el Comerç d’Armes (2012, Nova York). Redactora de diverses recerques acadèmiques i ponent en seminaris i postgraus. Nivell avançat d’anglès i mitjà de francès.

Excel·lent redacció de notes de premsa, notícies i experiències. Capacitat analítica i de presa de decisions amb visió estratègica. Va participar a l’European Outdoor Film School – Goretex Outdoor products com a directora (maig 2013). Vídeo.

Aventurera, corredora d’ultrafons i alpinista. Passió per tots els esports de muntanya i el contacte amb la natura. Curses d’ultrafons més destacades: Cavalls del Vent (2012), UT les Fonts de Xerta (2013, 2014, 2015) , Ultra Trail Emmona i UTMB (2014) i la Ronda dels Cims (2015).

Written by 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*