La VIII edició de La Neorural ha omplert d’atletes i famílies Santa Maria de Martorelles en una jornada ideal per descobrir els secrets de la Serralada Litoral. El sol ha estat, juntament amb els guanyadors Oriol Prat i Núria Hospital, el gran protagonista d’un dia espectacular. Els corredors han superar un recorregut molt exigent de 29 kilòmetres i 2.000 metres de desnivell positiu que estava en perfectes condicions gràcies a les pluges de les darreres setmanes.

Els  turons i racons del Parc Natural de la Serralada Litoral han estat l’escenari d’una Neorural ben humida que presentava nous corriols i recorria llocs emblemàtics com la font Sunyera, la font del Ca, la font de la Teula, la font de la Dinamita i el castell de Sant Miquel. En la vessant competitiva, els millors han estat Oriol Prat i Núria Hospital que han assolit la victòria amb total mereixement. En l’apartat masculí un grup ha agafat uns metres d’avantatge i ha anat prou compacte fins que Oriol Prat i Àlex Cunillera han fet un canvi de ritme i han marxat plegats per a disputar-se la victòria. El més fort en el tram final ha estat Oriol Prat amb 3:08:57, que ha superat a Cunillera per tan sols 15 segons. El podi l’ha tancat Eduard Villalba amb 3:10:56. En categoria femenina Núria Hospital ha sortit a per totes i malgrat tenir davant Eva Montero i Marta Muixí, ha guanyat amb solvència amb un crono de 3:39:08. Montero ha creuat la meta en segona posició amb 3:41:48 i Marta Muixí ha completat el podi amb 4:10:41.

Els participants han quedat molt satisfets amb la cursa i les modificacions al recorregut i han reconegut la duresa d’un circuit que fa estralls entre els corredors. La direcció de cursa i ha volgut agrair el suport d’Amazon, Coca-Cola, Celler de Can Roda, Altayo Ros Carnissers, Pescados krlos Huelva, MGS Seguros, OXD, Moritz, Llet Nostra, Prat Forn i Pastisseria, Solde, Taqui Distribució, Adela Centre d’Estètica, Casa Tió, Fruites Alfonso, Polseres Candela, Nutrianima, Haribo, Mútua Mollet, Generali Assegurances, Flexor Sport, Tuga Active Wear, KH7, Yogitea organic, Alchemlife, Bankia, Stetic Art La Llagosta, Natura Esencial, a més de reconèixer l’esforç a veïns, voluntaris, ADF, a la família Manaut i l’Ajuntament de Santa Maria de Martorelles pel suport en l’organització de la gran festa esportiva de Santa Maria de Martorelles.

Written by 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*