La cursa forma part de la lliga dels Altiplans de la Segarra que arriba a l’equador de la competició

La cursa de muntanya Camins de Fusta de Sant Guim de Freixenet celebra dissabte 9 de juny la seva tercera edició en un cap de setmana festiu al municipi amb motiu de la Fira de l’Ou. La Camins de Fusta ofereix dos circuits de 23 i 11 kilòmetres per corriols i camins històrics de l’alta Segarra.

La Camins de Fusta 2018 segueix fidel a la tradició d’arrancar a les 18 hores i presenta millores en el seu recorregut llarg, que s’amplia fins els 23 kilòmetres amb 1.000 metres de desnivell positiu en un recorregut trencacames molt variat amb excel·lents vistes al massís de Montserrat i a les valls del Sió i de l’Ondara. La cursa també té una versió curta, que també es pot fer caminant, d’11 kilòmetres amb 450 metres de desnivell positiu que és igualment divertida amb excel·lents corriols i camins de gran bellesa.

Les inscripcions a la Camins de Fusta estan obertes i tots els participants que la completin també apareixeran a la classificació de la lliga dels Altiplans de la Segarra juntament amb les ja disputades Sant RunMon i el Trail de l’Era de Cervera, i la Sens Dubte d’Ivorra de l’11 d’agost i la Cursa de l’Alta Segarra de Sanaüja del 14 d’octubre.

La Fira de l’Ou de Sant Guim de Freixenet se celebra el segon diumenge de juny des de 1996 gràcies a que és dels municipis de més producció d’ous de Catalunya. La cursa de muntanya Camins de Fusta obre la Fira de l’Ou, l’organitza l’Associació Cabirols de Sant Guim de Freixenet, i compta amb el suport de les institucions i els voluntaris del poble.

Inscripcions

Written by 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*