L’acte previ a la Fira de l’ou de Sant Guim de Freixenet reuneix 150 corredors i caminaires que van gaudir d’un recorregut espectacular

La Camins de Fusta es consolida en la seva tercera edició amb un circuit on l’aigua, el fang i els corriols són el principals protagonistes

La III Camins de Fusta ha omplert Sant Guim de Freixenet de corredors i caminaires que no s’han volgut perdre un itinerari màgic gràcies a la atípica primavera d’enguany i que ha tingut en Sergi Rodríguez i Marta Muixí els principals protagonistes. Els 150 participants han gaudit d’una tarda esplèndida amb corriols i camins amb molta aigua en bona part del circuit.

En l’apartat competitiu, la principal incògnita era saber si en la cursa de 23 kilòmetres amb 1000 metres de desnivell positiu Sergi Rodríguez aconseguiria el ple de victòries en les tres edicions dels Camins de Fusta, i en aquesta ocasió el cerverí tampoc ha fallat. Conscient que hi havia atletes de molt nivell, Rodríguez ha marcat un fort ritme des de l’inici i s’ha imposat amb un temps d’1:53:56, per davant de Francesc Solé, amb 1:58:37 i de Felip Puigarnau amb 1:59:01. En categoria femenina el guió ha estat pràcticament el mateix i la rajadellenca Marta Muixí ha dominat des de l’inci i s’ha acabat imposant amb un crono de 2:25:57. Al podi l’han acompanyat Ona Sociats amb 2:28:25 i Eva Hernández amb 2:44:58.

En la cursa d’11 kilòmetres amb 450 metres de desnivell positius els millors han estat Carlos Fernández i Marta Guillén. Fernández s’ha imposat amb un temps de 52:28, flanquejat al podi per Joan Torné amb 56:04 i Cels Codina amb 56:06. En fèmines la victòria se l’ha endut Marta Guillèn amb1:22:06, la segona posició ha estat per a Carla Moncunill amb 1:22:16 i el podi l’ha tancat Núria Moncasi amb 1:33:38.

Tant els participants com la direcció de cursa fan una valoració molt positiva de la III Camins de Fusta tant a nivell de recorregut com d’organització. Els 150 inscrits marquen un nou rècord de participació i consoliden la prova entre les més destacades de la Lliga dels Altiplans de la Segarra en la clàssica cursa de la Fira de l’Ou de Sant Guim de Freixenet.

https://www.inscripcions.cat/caminsdefusta2018c/classificacions
https://www.inscripcions.cat/caminsdefusta2018/classificacions

Written by 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*